Μακροχρόνιες και σταθερές συνεργασίες

Η πολυετής παρουσία μας στον χώρο των τροφίμων και των ποτών σε συνδυασμό με την γνώση και την εμπειρία μας οδήγησε σε μία σταθερή σχέση συνεργασίας μας με τη Nestle που μετρά ήδη 50 χρόνια και αποτελεί την επισφράγιση της επιτυχούς μας πορείας στον συγκεκριμένο τομέα.

Η είσοδος του Buondi Espresso καφέ της Nestle στην ελληνική αγορά αποτέλεσε για εμάς το έναυσμα για την ανάπτυξη ενός ισχυρού δικτύου καφετέριας σε ολόκληρη την Στερεά Ελλάδα, όπου αριθμούμε πάνω από 2.200 ικανοποιημένους πελάτες.

Η εξυπηρέτηση των πελατών μας δεν περιορίζεται μόνο στην άμεση τροφοδοσία των σημείων. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση των baristas από το εξειδικευμένο προσωπικό μας στο ειδικά διαμορφωμένο demo room, που βρίσκεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, αλλά και στην ταχύτητα των παρεχόμενων after sales υπηρεσιών, που περιλαμβάνουν κατά κύριο λόγο το service των μηχανών.

Με το πάθος για την δουλειά μας, την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό μας χτίζουμε μακροχρόνιες και σταθερές συνεργασίες και συνεχίζουμε…

Μετάβαση στο περιεχόμενο