BRAND IT YOUR OWN WAY

BRAND IT YOUR OWN WAY | ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε.
Πώς επηρεάζει η custom made συσκευασία τις πωλήσεις σας;

H παρουσίαση του τελικού προϊόντος είναι τόσο σημαντική, που μπορεί να αποτελέσει κριτήριο επιτυχίας για την αναγνωρισιμότητα της εταιρικής σας ταυτότητας και την αξία του brand σας στην αγορά.

Μέχρι πρότινος, η custom made συσκευασία ήταν δυνατότητα δευτερευούσης σημασίας για τους περισσότερους. Αυτή η κατάσταση άλλαξε άρδην, τόσο με την ανάδυση της take away υπηρεσίας, όσο και με την προβολή και προώθηση των επιχειρήσεων στα social media. Πράγματι, η καινούρια, αυτή, συνθήκη δημιούργησε νέες ανάγκες διαφοροποίησης, κάνοντας τη συσκευασία να «παίζει» εξίσου σημαντικό ρόλο με το περιεχόμενο.

Η εξατομικευμένη συσκευασία αποδεδειγμένα προσελκύει το ενδιαφέρον και την προσοχή του καταναλωτή, καθώς την διαφοροποιεί και την ξεχωρίζει ανάμεσα σε όσες κυκλοφορούν!

Το logo, μάλιστα, είναι το βασικό στοιχείο, που επιτυγχάνει την ταύτιση της συσκευασίας με το ίδιο το brand και προσδίδει αξία στο τελικό προϊόν. Μέσω του logo, ανοίγει δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στην επιχείρηση και τον πελάτη της, μεταφέροντάς του μηνύματα, που του δημιουργούν συναισθήματα και εντυπώνονται στην μνήμη του.

Τί αποφέρει, λοιπόν, η tailor-made συσκευασία στην επιχείρηση; Ενημερώνει, διαφοροποιεί και διαδίδει σε υπάρχον και δυνητικό κοινό, αυτό το ξεχωριστό στοιχείο, την εταιρική ταυτότητα! Το σχέδιο, η γραφιστική παρέμβαση με χρώματα και οπτικά εφέ είναι οι απαραίτητες πινελιές που διευκολύνουν την επιλογή του καταναλωτή ανάμεσα σε ανταγωνιστικά προϊόντα.

Δεν πρέπει, άλλωστε, να ξεχνάμε, ότι η καλή ποιότητα σε συνδυασμό με την καλής παρουσίας, δίνουν διαχρονική αξία στο προϊόν, που με κανένα άλλο τρόπο δεν μπορεί να αποκτήσει!

Εμείς, στην ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε., σας δίνουμε τη δυνατότητα μέσα από τη μεγάλη γκάμα tailor made υπηρεσιών, που σας προσφέρουμε να εξατομικεύσετε με μοναδικό τρόπο τις συσκευασίες σας και να ξεχωρίσετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας και τολμήστε να κάνετε τη διαφορά, βάζοντας τη δική σας σφραγίδα στις συσκευασίες του καταλόγου μας!

Γινόμαστε συνοδοιπόροι στο ταξίδι της εξέλιξης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο