Το fine delivery ήρθε για να μείνει!

Το fine delivery ήρθε για να μείνει! | ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε.
Πώς θα μεταφέρετε την «πολυτέλεια» του πιάτου μέσα στη συσκευασία.

Η μεταφορά του φαγητού από το πιάτο στη συσκευασία είναι η ευκαιρία κάθε εστιατορίου να διατηρήσει τους πελάτες του, να κρατήσει ουσιαστική επικοινωνία μαζί τους, να προτείνει εναλλακτικές γεύσεις, καθώς και να αποκτήσει νέους «θαμώνες»… από το σπίτι!

Πώς, όμως, θα επιτύχει ένας επιχειρηματίας τη μεταφορά ολόκληρης της εμπειρίας του πελάτη, από το τραπέζι του εστιατορίου στο δικό του χώρο;

Πλήθος αξιόλογων εστιατορίων με gourmet προδιαγραφές αποφάσισαν να προχωρήσουν στο «πακετάρισμα» του μενού τους για διανομή κατ’ οίκον ή takeaway. Μια κίνηση που ανανεώνει την εταιρική ταυτότητα, προσδίδοντας μία επιπλέον διάσταση στην εξυπηρέτηση των πελατών.

Κομβικό σημείο στην επιτυχία αυτής της κίνησης είναι η παρουσίαση του προϊόντος στον καταναλωτή. Η δυνατότητα της απόλαυσης ακριβώς όπως θα τη βίωνε με φυσική παρουσία, μέσα στη σάλα του καταστήματος είναι πρόκληση και ρίσκο, ειδικά στην περίπτωση των gourmet εστιατορίων.

Oι σειρές προϊόντων της ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε., Tani® και Tessera Sustainable Packaging® «λύνουν τα χέρια» στους επιχειρηματίες του κλάδου, παρέχοντάς τους τα ιδανικά σκεύη για ασφαλή μεταφορά κάθε πιάτου στην πόρτα του πελάτη, ενώ παράλληλα η παρουσίαση τους είναι άρτιας αισθητικής.

Αν το μενού περιέχει sushi, ιδανική επιλογή είναι τα σκεύη από ζαχαροκάλαμο της σειράς Tessera Sustainable Packaging®, σε συνδυασμό με chopsticks κατασκευασμένα από bamboo. Η ίδια σειρά διαθέτει σκεύη για σαλάτες από ζαχαροκάλαμο, που συνδυάζονται ιδανικά με ξύλινα μαχαιροπίρουνα. Αν πάλι η μεταφορά του φαγητού προϋποθέτει μία συγκεκριμένη θερμοκρασία του, η πρόταση έρχεται από τη σειρά Tani® με minimal μαύρα σκεύη microwave σε διάφορα μεγέθη, που διαθέτουν χωρίσματα και – όπως μαρτυρά η ονομασία τους – μπαίνουν στα μικροκύματα και διασφαλίζουν τη θερμότητα που απαιτεί κάθε πιάτο.

Για ένα ολοκληρωμένο πακέτο συσκευασίας, η ασφαλής τοποθέτηση και μεταφορά του φαγητού γίνεται στις χάρτινες Kraft σακούλες της σειράς Tessera Sustainable Packaging®.

Οι υπηρεσίες delivery και takeaway μπορεί να προϋπήρχαν, πλέον όμως εδραιώθηκαν και από λύση ανάγκης, λόγω πανδημίας, αποτελούν πια συνειδητή επιλογή, που κανένας επιχειρηματίας δεν πρέπει να προσπεράσει!

Μετάβαση στο περιεχόμενο