Η ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε. ξανά στο Λονδίνο για την έκθεση HRC στο Excel London!

Η ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε. ξανά στο Λονδίνο για την έκθεση HRC στο Excel London! | ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε. συμμετέχει στην έκθεση-σταθμό για τον κλάδο της HO.RE.CA. αγοράς στην Αγγλία. Από τις 20 έως τις 22 Μαρτίου 2023, στο περίπτερο H331 του εκθεσιακού κέντρου Excel London, η εταιρεία θα παρουσιάσει ολόκληρη την γκάμα της σειράς Tessera Sustainable Packaging®, καθώς και επιλεγμένα προϊόντα της σειράς Tani Professional®. Συγχρόνως οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την υπηρεσία Ιδιωτικών Τυπωμάτων “You can Brand It”, μέσα από εκθέματα και προωθητικό υλικό.

Με ένα περίπτερο που αναμένεται να «κάνει τη διαφορά» για την εμβληματική του παρουσία και την δεσπόζουσα θέση του στο Hall 1, το προσωπικό της εταιρείας και οι συνεργάτες θα υποδεχτούν πλήθος επισκεπτών, όπως επιχειρηματίες και στελέχη μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, προκειμένου να τους ενημερώσουν και να ανταλλάξουν απόψεις και τεχνογνωσία.

Οι φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες τροφίμων δεν αποτελούν πλέον εξαίρεση, αλλά ένα γενικό κανόνα που η αγορά της Αγγλίας έχει αφομοιώσει και διαρκώς εξελίσσει, αναζητώντας είδη συσκευασίας που αφήνουν το ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο H331, για να σας παρουσιάσουμε όλες τις λύσεις συσκευασίας τροφίμων που αναζητάτε!

Μετάβαση στο περιεχόμενο