Η ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε. στην έκθεση Packaging Innovations στο Birmingham

Η ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε. στην έκθεση Packaging Innovations στο Birmingham | ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε.
Για ακόμα μία χρονιά, η ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε. δήλωσε το παρόν στην έκθεση Packaging Innovations & Empack που πραγματοποιήθηκε στο Birmingham της Αγγλίας, στις 15 και 16 Φεβρουαρίου 2023.

Το περίπτερο Κ70, αφιερωμένο στη σειρά Tessera Sustainable Packaging®, αλλά και σε επιλεγμένους κωδικούς Tani Professional® ξεχώρισε για την αισθητική και την ποικιλία των εκθεμάτων, εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες. Ανάμεσά τους, επιχειρηματίες και στελέχη μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν, ενημερώθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις και τεχνογνωσία με το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας.

Η ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε. στην έκθεση Packaging Innovations στο Birmingham | ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε.
Όπως απέδειξε η μεγάλη προσέλευση του κοινού, οι φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες τροφίμων δεν αποτελούν πλέον εξαίρεση, αλλά ένα γενικό κανόνα που ο κλάδος της βιομηχανίας και της εστίασης έχουν αφομοιώσει, αναζητώντας είδη συσκευασίας που αφήνουν το ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Με την υπηρεσία “You can Brand It”, o συνεργάτης μπορεί να αποτυπώσει πάνω στα σκεύη το δικό του λογότυπο ή το μότο που εκφράζει τη φιλοσοφία της εκάστοτε επιχείρησης.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη!

Μετάβαση στο περιεχόμενο