Τρόποι για να «κερδίσετε» τις εντυπώσεις των πελατών που επιλέγουν delivery

Τρόποι για να «κερδίσετε» τις εντυπώσεις των πελατών που επιλέγουν delivery | ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε.
Αναλογιστείτε πόσες φορές έχει φθάσει στα χέρια σας ένα σάντουιτς που «εξέχει» από το σακουλάκι του, ή ένα σκεύος που το καπάκι του δεν «κουμπώνει», όπως θα έπρεπε.

Είτε, λοιπόν, προσφέρετε ήδη διανομές κατ’ οίκον, είτε εισέρχεστε τώρα στην υπηρεσία delivery, είναι σημαντικό να επιλέξετε συσκευασίες τροφίμων, που θα «μεταφέρουν» κάθε γεύμα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, σα να το σερβίρετε επί τόπου.

Βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε αναλώσιμα προϊόντα συσκευασίας που «κερδίζουν» τις εντυπώσεις για την ποιότητα των υλικών και την καταλληλότητά τους, σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι πελάτες να επιστρέφουν πάντα σε εσάς!

Για φρουτοσαλάτες, μαγειρευτά φαγητά και οποιοδήποτε άλλο υδαρές τρόφιμο, επιλέξτε αυτά τα προϊόντα της σειράς Tani®, διαθέσιμη σε 4 διαφορετικά μεγέθη. Πρόκειται για παραλληλόγραμμα σκεύη που εγγυώνται αψεγάδιαστη εμφάνιση και ασφάλεια των τροφίμων κατά τη μεταφορά τους προς τον πελάτη. Συγχρόνως, μπορείτε να τα συνδυάσετε με διάφανο PP καπάκι, ώστε να παρουσιάζεται το περιεχόμενο, πριν καν χρειαστεί ο πελάτης να ανοίξει το σκεύος. Εναλλακτικά, προσφέρεται με καπάκι στην ίδια kraft απόχρωση με το σκεύος, που προσδίδει μία απόλυτα φυσική εμφάνιση και δίνει την αίσθηση της απόλυτης προστασίας του φαγητού.

Βασιστείτε στην συσκευασία που επιλέγετε για ασφαλή και ποιοτική μεταφορά φαγητού. Όταν το σκεύος είναι μεγαλύτερο από την ποσότητα της μερίδας που προσφέρετε, πώς θα εμφανιστεί τελικά στον πελάτη, αν «μετακινείται» από πλευρά σε πλευρά και λερώνει τη συσκευασία; Θα δείχνει ελκυστικό;

Μην αφήσετε περιθώριο λάθους επιλογής και διαλέξτε το μέγεθος που ανταποκρίνεται στο γεύμα και στην ποσότητα που το προσφέρετε. Μελετήστε προσεκτικά τις διαστάσεις που απαιτεί κάθε γεύμα του μενού σας. Η σειρά Statione Wagon της σειράς Tani®, είναι διαθέσιμη για μερίδες με χωρητικότητα 500,600,750 αλλά και 1000ml, ενώ συγχρόνως το καπάκι της επιλογής σας, διάφανο ή kraft, ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη!

Μετάβαση στο περιεχόμενο