Η ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε. ενισχύει τη θέση της στις διεθνείς αγορές

Η ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε. ενισχύει τη θέση της στις διεθνείς αγορές | ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε.
Η κορυφαία ελληνική εταιρεία αναλώσιμων ειδών συσκευασίας τροφίμων και ποτών ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε. ανακοινώνει την παρουσία της σε ακόμη μία διεθνή έκθεση, την “Hotel, Restaurant & Catering” (H.R.C), η οποία θα διεξαχθεί στο Λονδίνο το τριήμερο 21-23 Μαρτίου 2022.

Για περισσότερα από 86 χρόνια η H.R.C βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στη φιλοξενία, υποδεχόμενη χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο για να ανακαλύψουν και να δοκιμάσουν τα τελευταία προϊόντα από τους καλύτερους προμηθευτές της αγοράς.

Σε ένα έτος-ορόσημο για την εταιρεία, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση της, η ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε. ετοιμάζεται να παρουσιάσει στο κοινό της έκθεσης το ανανεωμένο της κωδικολόγιο, το οποίο πάντα επιλέγεται προσεκτικά, ύστερα από ενδελεχή έρευνα και με γνώμονα το σεβασμό στο περιβάλλον σε συνάρτηση με τις ανάγκες της αγοράς.

Ήδη, από το 2015, με την εμφάνιση της σειράς Tessera Sustainable Packaging®, η εταιρεία «σύστησε» στην αγορά αναλώσιμα προϊόντα συσκευασίας, που σταδιακά αποδείχθηκαν πανάκεια για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ένδειξη της επιτυχημένης πορείας που σημειώνει η ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε. στο εξωτερικό, αποτελεί- μεταξύ άλλων – το γεγονός ότι θα είναι χορηγός του Διεθνούς Διαγωνισμού Μαγειρικής «International Salon Culinaire», ενός από τους κορυφαίους στον κόσμο, εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε σεφ και θα διεξαχθεί ζωντανά στο χώρο της έκθεσης του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο