Η σειρά Tessera Sustainable Packaging της ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε. στo Ντουμπάι και τη Σύνοδο για το Κλίμα, παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού

18.12.2023

ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε.
Η 28η ετήσια συνάντηση των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για το κλίμα, COP28, πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι (ΗΑΕ) από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 12 Δεκεμβρίου 2023.

Κατά τη διάρκεια της Συνόδου εκπρόσωποι των κυβερνήσεων – ανάμεσά τους και ο Έλληνας Πρωθυπουργός, κύριος Κυριάκος Μητσoτάκης – συζήτησαν σχετικά με τρόπους αντιμετώπισης της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της κλιματικής αλλαγής. Ο Πρωθυπουργός, σε συνέντευξή του κατά τη διάρκεια της Συνόδου, τόνισε ότι στόχος της Ελλάδας είναι μία «ολιστική πράσινη προσέγγιση».

Στην ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε. αισθανόμαστε περήφανοι, ως ελληνική εταιρεία για την αναφορά της βιώσιμης σειράς μας αναλώσιμων προϊόντων συσκευασίας, Tessera Sustainable Packaging®, στο Just Transition in Cities Εvent, που πραγματοποιήθηκε στο UICCA Pavilion-Green Zone στις 6 Δεκεμβρίου 2023. Πιο συγκεκριμένα, η σειρά Tessera Sustainable Packaging® παρουσιάστηκε στην κεντρική ομιλία που εκφώνησε ο εκπρόσωπος του Atatreh Group, ενός από τους βασικούς χορηγούς της εκδήλωσης, Dr. Hannai Atatreh, παρουσία του Dr. Sultan Al Jaber, Προέδρου της COP28, ως εναλλακτική πρόταση για τη μετάβαση σε φιλικότερες προς το περιβάλλον συσκευασίες τροφίμων.

Η σειρά Tessera Sustainable Packaging της ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε. στo Ντουμπάι και τη Σύνοδο για το Κλίμα, παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού | ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε.
Ο Dr. Atatreh έδωσε ομιλία στους αντιπροσώπους της Πράσινης Ζώνης, όπου συζητήθηκε η υπερθέρμανση του πλανήτη, αλλά και οι τρόποι αντιμετώπισης του κλιματικού φαινομένου. Στο πλαίσιο αυτό, ο ομιλητής παρουσίασε την ελληνική σειρά αναλώσιμων προϊόντων συσκευασίας τροφίμων, Tessera Sustainable Packaging®, τονίζοντας τα οφέλη από τη χρήση των προϊόντων της, καθώς κατασκευάζονται από βιώσιμα υλικά. Υπογράμμισε δε, τις φιλικές προς το περιβάλλον ιδιότητές τους, εφ’ όσον πρόκειται για είδη συσκευασίας που ανακυκλώνονται, κομποστοποιούνται, βιοδιασπώνται κ.λπ..

Προσφέροντας τη δυνατότητα «μετάβασης» σε μία πραγματικότητα που μεριμνά για το κλίμα όσον αφορά στα αναλώσιμα είδη συσκευασίας, η σειρά Tessera Sustainable Packaging® της ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε. ενισχύει την παρουσία της σε παγκόσμιο επίπεδο, αποδεικνύοντας πως η επιλογή αυτής της σειράς προϊόντων δεν αποτελεί μόνο ιδανική εναλλακτική λύση, αλλά και ένα ακόμα «σκαλοπάτι» προς ένα κόσμο που σέβεται και προστατεύει το περιβάλλον.

Η σειρά Tessera Sustainable Packaging της ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε. στo Ντουμπάι και τη Σύνοδο για το Κλίμα, παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού | ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε.
Μετάβαση στο περιεχόμενο