Ένας αιώνας δράσης και επιτυχίας

Ένας αιώνας δράσης και επιτυχίας | ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε.
Εκατό χρόνια συμπληρώνονται φέτος, από τότε που η οικογένεια Τανισκίδη ξεκίνησε τη δική της συναρπαστική διαδρομή, γεμάτη στόχους, δημιουργία και επιτυχίες. Έτσι, λοιπόν, το 2022 αποτελεί για την ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε. και την ιστορία της έτος ορόσημο.

Σε ολόκληρη αυτή την πορεία κινητήριος δύναμη υπήρξε πάντα η ατέρμονη διάθεση για εξέλιξη και ανέλιξη, αλλά και το ασίγαστο πάθος για το εμπόριο, που σταθερά μας οδήγησε στα εκατό χρόνια ενεργούς παρουσίας στο επιχειρείν. Μία εκατονταετία, την οποία νοιώθουμε υπερήφανοι να γιορτάζουμε με τη φετινή μας επέτειο.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών, η εταιρεία εξελίχθηκε μαζί με τις απαιτήσεις των καιρών. Το εμπόριο δεν αποτελεί πλέον για εμάς απλή μεταφορά προϊόντων από τον προμηθευτή στον πελάτη. Μαζί του διακινούνται οι αξίες και τα ιδανικά που διέπουν την φιλοσοφία μας. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε θέτουν στον κεντρικό πυρήνα τους τον άνθρωπο ως εργαζόμενο, συνεργάτη, πελάτη και καταναλωτή, αλλά και τον σεβασμό στο περιβάλλον, η προστασία του οποίου αποτελεί ζήτημα προτεραιότητας.

Σήμερα, με πολλή δουλειά και αδιάκοπη προσπάθεια η μεγάλη γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας προωθείται από το εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το «ταξίδι» ξεκινάει από την Ελλάδα και φτάνει με ασφάλεια μέσω έμπιστων συνεργατών, σε περισσότερους από 22 προορισμούς, σε χώρες όπου βρίσκεται πλήθος μικρομεσαίων, αλλά και πολυεθνικών εταιρειών και αλυσίδων στο κλάδο της καφεστίασης.

Από τότε που το πρώτο φορτηγό ξεκίνησε τη δική του διαδρομή μέχρι και σήμερα, βαθιά μας επιθυμία παραμένει η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, ώστε να χτίζουμε μαζί τους σχέσεις συνεργασίας που αντέχουν στο χρόνο. Ως συνοδοιπόροι στο ταξίδι της εξέλιξης και της δημιουργίας, δε μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύει όλα αυτά τα χρόνια στην ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε.. Από την πλευρά μας, ανανεώνουμε την υπόσχεση, ότι θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στις αξίες μας, παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά, που έχουν ως πυρήνα της φιλοσοφίας τους, το σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Μετάβαση στο περιεχόμενο